Heb je al eens eerder ingelogd op de oude site van Snuffelmarkt Lentjheuvel? Dan moet je een nieuw wachtwoord instellen. Hier kun je met je e-mailadres een nieuw wachtwoord instellen.

Terugbetaal- en retourbeleid

Het is belangrijk om te weten dat wij geen enkele vorm van garantie bieden op onze producten. Producten ruilen, vergoeden of terugbrengen is niet mogelijk. De conditie van het product staat altijd duidelijk vermeld in de omschrijving. Zichtbare gebreken tonen wij altijd duidelijk op de bijgevoegde foto’s. De foto’s zijn een belangrijk onderdeel van de omschrijving, bekijk ze altijd goed en zorgvuldig. Wij hanteren de volgende condities in onze beschrijvingen.

  1. Shabby = doorleefd, oud, (zichtbaar) beschadigd
  2. Brocante = gebruikt, oud, romantisch, (bijna) antiek, typisch brocante karakter
  3. Industrieel = stoer, vaak oud hout en/of metaal, roest, beschadigd
  4. Antiek = zeer oud, geleefd, logische gebruikerssporen
  5. Vintage = oud, geleefd, logische gebruikerssporen

Sporen van houtworm worden altijd vermeld in de productomschrijving. Wij doen ons uiterste best om alle items uitvoerig te controleren en te omschrijven. Bij kwetsbare producten (lees: zoals glas, servies, keramiek, aardewerk en gelijkwaardige materialen) kunnen we echter altijd iets over het hoofd zien. Dit is eigen risico koper. U mag altijd vrijblijvend naar producten komen kijken, voordat u tot aankoop over gaat. Wij kunnen echter niets reserveren tot die tijd.

Al onze items zijn afkomstig uit woningontruimingen. Naar ons inzicht worden daarom elektronische apparaten, werkend uit de woningen gehaald. U mag elektronische apparaten altijd op voorhand komen testen bij ons. Deze items zijn echter niet gereserveerd voor u.

Wij verkopen veelal oude meubels en artikelen. Oude kasten, werkbanken e.d. van hout, staan vaak in garages, op zolders of in vergeten kamertjes. Het kan zijn dat in deze items houtworm zit of heeft gezeten. Dit kunt u behandelen met een middel tegen houtworm van o.a. HG. Vindt u dit een probleem? Neem dan voordat u tot aankoop overgaat even contact met ons op om te informeren naar de conditie van het item dat u graag wilt kopen.

×