Heb je al eens eerder ingelogd op de oude site van Snuffelmarkt Lentjheuvel? Dan moet je een nieuw wachtwoord instellen. Hier kun je met je e-mailadres een nieuw wachtwoord instellen.

Waar komen onze spullen vandaan?

Snuffelmarkt Lentjheuvel is onderdeel van een dynamisch familiebedrijf. Wij werken samen met Allbo ontruimingen. Allbo ontruimt en wij geven de spullen uit deze inboedels een nieuwe bestemming en leven. Een mooie manier van recycling. Door de jaren heen is Allbo uitgegroeid tot een begrip op het gebied van (woning)ontruimingen. Allbo heeft al veel klanten naar tevredenheid geholpen en zorgen uit handen genomen.

Ontruimingen
De werkzaamheden van Allbo ontruimingen zijn zeer veelzijdig. Veelal ontruimen zij woningen, het komt echter ook voor dat er bedrijfspanden ontruimd worden. Tijdens het opruimen komen zij vaak uitdagingen tegen. Dit kan het ruimen van verzamelwoede of woningverwaarlozing zijn. Allbo is van alle markten thuis en geen klus is te gek.

Gaat u verhuizen? Heeft u een reorganisatie of verbouwing in het verschiet? Gaat u uw bedrijvigheid beëindigen of moet u het huis leeghalen na overlijden van uw naaste? Allbo verzorgt voor u: totale woningontruiming, bedrijfsontruiming, verhuizing, demontage van machines, verwijderen van alle leidingen, kabels, vloerbedekking, casco opleveren, en de ruimte wordt bezemschoon achtergelaten. Alles wat niet meer in uw woning of bedrijfsruimte thuishoort, demonteert Allbo en voeren zij op een milieuvriendelijke manier af. Iedere klus is een uitdaging.

Eigen wagenpark en alles in eigen beheer
De voornaamste reden waarom Allbo ontruimingen hun diensten tegen scherpen prijzen kan aanbieden, is omdat ze alles in eigen beheer hebben. Naast een uitgebreid wagenpark met eigen vrachtwagens, bestelbussen en containers, beschikt Allbo ook over diverse verhuisliften. Dit in combinatie met een enthousiast en zorgvuldig team, maakt Allbo een betrouwbare partij.

Er wordt ook aan details gedacht, zo voert Allbo naar wens ook de vernietiging van documenten en papieren uit. Allbo werkt zowel voor particulieren als voor notarissen, makelaars, gemeenten, woningcoöperaties, bewindvoerders en meer.

Werkwijze
Allbo ontruimingen voert dagelijks meerdere ontruimingen uit en daaruit blijven talloze bruikbare en vooral mooie spullen over. Zonde om weg te gooien en zeker de moeite waard om voor de meeste items een nieuwe bestemming te zoeken. Niet alles is echter bruikbaar, er wordt ook veel weggegooid. Daarom wordt er ter plekke vaak al een grove selectie gemaakt. De bruikbare items worden vervolgens naar de loods gebracht, waar wij ermee aan de slag gaan.

Fotograferen
Zodra de spullen bij ons in de loods staan, maken wij zelf nog een selectie van de items die we de moeite waard vinden voor in onze webshop of winkel. Daar maken we vervolgens foto’s van en we zetten ze in ons magazijn. Zo maken we dan een aantal uurtjes foto’s en daarna plaatsen we de items één voor één in onze webshop, waar de items door jullie gekocht kunnen worden.

×